Kotimaiset, SHT-tukun puuarkut valmistetaan yleensä hongasta. Arkun sisus tehdään luonnosta peräisin olevilla materiaaleilla, kuten puuvilla- ja pellavakankailla. Myymämme arkut ovat pääsääntöisesti kahvallisia.

Takaisin arkkuihin

Koivu
1

Koivuarkun pinta on toteutettu viilutekniikalla, joka korostaa hienosti koivun kauneutta. Perinteinen ornamentti viimeistelee arkun laadukkaan ulkonäön.
Sis. vaatetus.

2150 €
Tammi
2

Perinteisen kaunis, linjakas tammiarkku on arvokkaan hillitty. Kansiosan hieno keilaus sekä koristelistat arkun harjalaudassa ja alareunassa viimeistelevät arvokkuuden. Sis. vaatetus.

2990 €
Tammisarkofagi
3

Klassinen pehmeä muotokieli ja jykevä tammi kertovat pitkän iän tarinaa. Kaunis, pyöreänmuotoinen tammisarkofagi antaa arvokkaan vaikutelman. Yhtenäinen, pitkä kahva viimeistelee kokonaisuuden. Sis. vaatetus.

3990 €
Honka Eko Patina
4

Ensimmäinen Eko-arkku on käsitelty kauniin patinoituneen hongan sävyiseksi. Sis. vaatetus.

1870 €
Honka vaalea
5

Vaalea, pelkistetyn linjakas honka-arkku huokuu levollisuutta ja rauhaa. Listoitettu harjalauta korostaa ryhdikästä vaikutelmaa. Huolella valikoitua, vähäoksaista puuta. Sis. vaatetus.

1490 €
Honka koriste
6

Arkku kertoo suomalaisen hongan ja perinteisen käsityötaidon pitkäaikaista, yhteistä tarinaa. Valmistettu valikoidusta, vähäoksaisesta puusta ja viimeistelty kantta kiertävällä koriste-kuvioinnilla. Sis. vaatetus.

1790 €
Punahonka
7

Punertavan sävyinen honka ja perinteinen suomalainen muotoilu muodostavat uljaan, puhuttelevan yhdistelmän. Kannen harjalauta on viimeistelty sileäksi. Sis. vaatetus.

2150 €
Honka tasaleveä
8

Linjakas, tasaleveä arkku on valmistettu perinteisellä puutyötaidolla valikoidusta, vähäoksaisesta hongasta. Tumma sävy ja lakkaus korostavat puun kauneutta. Sis. vaatetus.

1490 €
Honka Eko
9

Honka Eko -arkkumallistoa. Arkku on käsitelty tummaksi ja sen pinta tuo mieleen tervatun veneen. Sis. vaatetus.

1870 €
Suomi 100
10

Satavuotiaan Suomen kunniaksi kehitetty Suomi 100-juhlamalli pelkistää suomalaisen puusepäntyön kauneimmilleen. Arkku on huolella valmistettu suomalaisesta hongasta ja sen sileäksi huoliteltu pinta on viimeistelty juhlavan vaaleaksi. Sis. vaatetus.

2150 €
Venho Terva
11

(Tilaustuote)
Ratia Brand Co:n suunnittelema Venho kuvastaa luonnon karun kaunista voimaa: myrskyävän meren sitkeyttä mutta samalla viimeisen matkan lopullisuutta ja tyyneyttä. Kansi on viimeistelty rouhealla hamppuköydellä.
Sis. vaatetus.

3250 €

(Kuvat ja arkkujen kuvaukset: SHT-Tukku Oy)

Katso myös Kangasverhoillut arkut